Daily Schedule

TIME

AM GROUP

TIME	ACTIVITY
8:45 to 8:55	transition to the classroom
8:55 to 9:15-	Breakfast
9:15 to 9:25-	circle time
9:25 to 9:35-	journal
9:35 to 10: 35-	Centers
10:35 to 11:00	Playground
11:00 to 11:10-	Closing circle
11:10 to11:20-	transition and dismissal

PM GROUP

Activity

1:05-1:20 (15 min)	Arrival transition
1:20-1:40(20 minutes) Lunch	
1:401:50 (10 min)	Music and Movement
1:50-2:05(15min)	Literacy Read Aloud
2:05-3:00 (55 min)	Centers / Small Group Rotation
3:00-3:05 (5 min)	Clean-up
3:05-3:30 (25 min)	Gross Motor
3:30-3:40 (10 min)	Closing circle (Math Based)
3:40-3:45 (5 min)	Dismissal